WORKSHOP MODELFOTOGRAFIE

RICH PONTIER PHOTOGRAPHY

Bedrijfsfotografie - Bruidsfotografie - Portretfotografie - Beeldbewerking - Fotoworkshops

BASIX Fotografiecursus – Fotografieworkshop digitale fotografie


Net als vorig jaar starten we na de vakantie weer met onze fotografieworkshops en fotocursussen.

Deze “basix” fotocursus  digitale fotografie behandelt de basisprincipes van de camera en is speciaal bedoeld voor iedereen die iets meer uit zijn/haar camera wil halen......amateurs en vrijetijdsfotografen die meer willen dan steeds maar op de automatische stand fotograferen. Geen saaie praat maar een no-nonsense met anti-boring garantie.

Er worden hiervoor een aantal belangrijke basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en iso besproken. Het wordt echter geen technisch praatje, door veel simpele en duidelijke voorbeelden zul je merken dat deze begrippen helemaal niet zo moeilijk zijn als dat ze klinken en hoe je de camera het beste kunt instellen in verschillende situaties. Het tweede deel van de theorie gaat meer over de creativiteit: compositie, gulden snede, standpunten, perspectief en meer.

Na de lunch is het tijd om aan de slag te gaan met het fotograferen en hiervoor gaan we naar buiten. Aan de hand van verschillende opdrachten wordt de besproken theorie van de ochtend toegepast. Tijdens het ‘doen’ ben ik er om je vragen te beantwoorden en tips te geven. Je leert alles wat je moet weten in een dag. Je hoeft dus niet meerdere bijeenkomsten of avonden te volgen.

Meenemen: Digitale spiegelreflex , hybride of betere compactcamera met A en M stand en het boekje van je camera.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan de orde:                             Handmatig instellen van de sluitertijd en het diafragma                                       Instellen van automatische en handmatige ISO waarde                                   Het “histogram” op het schermpje van je camera tonen                                    Van kiekje naar een waanzinnige foto.                                                              Aan en uitschakelen van de ingebouwde flitser.


Minimaal 3 , maximaal 8 cursisten Duur/Aantal: 1 dag (10.00-16.30 inclusief lunch)

Prijs: € 99,00 incl. koffie, thee of fris, lunch en cursusmateriaal


Start:zaterdag 4, 18 of 25 oktober 2014

Start:zaterdag 1 of 15 november 2014


Uiteraard kunnen al onze workshops en cursussen als een persoonlijk en uniek kado in de vorm van een kadovoucher worden gegeven.
 RICH PONTIER PHOTOGRAPHY  -  Verlengde Maanderweg 71  -  6713LE  -  Ede  -  0318-625130  info@richpontier.nl

Copyright  © Rich Pontier Photography. All Rights Reserved