WORKSHOP KEN JE CAMERA.....

RICH PONTIER PHOTOGRAPHY

Bedrijfsfotografie - Bruidsfotografie - Portretfotografie - Beeldbewerking - Fotoworkshops

                           Fotografie workshop.... Ken je camera....


Je hebt net een nieuwe camera gekocht...wow, nu ga je mooie foto's maken denk je.... HELAAS,....niet de camera maar degene die de camera gebruikt maakt mooie foto's. Klinkt dit bekend?

Doe dan deze crashcursus,....een fotocursus van één dagdeel behandelt de basisprincipes van jouw specifieke camera en is speciaal bedoeld voor iedereen die meer uit zijn/haar camera wil halen......

We bespreken de basisbeginselen van jouw camera van begin tot eind. Hierna ben je in staat om het allerbeste uit jouw camera te halen en iedereen te verbazen met de mooiste foto's van jullie kinderen, vrienden of van je vakantie.

Er worden hiervoor een aantal belangrijke begrippen als diafragma, sluitertijd en iso besproken. Het wordt echter geen technisch praatje, door veel simpele en duidelijke voorbeelden zul je merken dat deze begrippen helemaal niet zo moeilijk zijn als dat ze klinken en hoe je de camera het beste kunt instellen in welke situatie.

Meenemen: Digitale spiegelreflex, hybride of betere compactcamera met A en Mstand, het boekje van je camera en een volle accu.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan de orde:           

Hoe stel ik mijn camera zelf in, zonder of met de automatische stand?           Hoe zorg ik dat de foto niet te licht of te donker wordt?                                   Hoe bepaal je een goede compositie?

Wat is diafragma, sluitertijd, iso, witbalans? 

Van kiekje naar een waanzinnige foto.

Om goed voorbereid aan de workshop deel te nemen raden we de deelnemers aan om  alvast in het handboekje van de camera op te zoeken hoe de volgende functies worden bediend:

Handmatig instellen van de sluitertijd en het diafragma

Instellen van automatische en handmatige ISO waarde

Het “histogram” op het schermpje van je camera tonen

Aan en uitschakelen van de ingebouwde flitser


Min. 2 , max. 5 cursisten

Duur/Aantal: 1 dagdeel (9.00-13.00 of van 13.00 tot 17.00)             

Start 17 september, elke woensdag.               

Prijs: € 85 incl. koffie, thee of fris, lunch en cursusmateriaal

Workshop/cursus op maat: uiteraard is het ook mogelijk een 1 op 1 (101) workshop te boeken, persoonlijke aandacht is dan gegarandeerd. We stellen dan een programma in overleg samen en behandelen jouw persoonlijke wensen.


 RICH PONTIER PHOTOGRAPHY  -  Verlengde Maanderweg 71  -  6713LE  -  Ede  -  0318-625130  info@richpontier.nl

Copyright  © Rich Pontier Photography. All Rights Reserved